WORKSHOPS

Ter kennismaking met de verschillende trainingen die we aanbieden, maar ook ter kennismaking met onze producten of gewoon iets super leuks om een keer samen te doen met je hond.

Hieronder staat steeds de eerstvolgende datum, op het online reservatiesysteem zie je meerdere datums.

WORKSHOP HOOPERS

Kom kennismaken met hoopers! De workshop duurt 1,5-2u en je maakt kennis met elk onderdeel: tonnen, tunnels, hoops . Deze sport is voor elke hond geschikt, ongeacht leeftijd of ras en ook voor elke eigenaar!

WORKSHOP WELLNESS

je krijgt een productenpakket, uitleg over de producten en dan gaan we praktisch aan de slag en leer ik je ontspannende massagetechnieken, maar tevens hoe je spanningen kunt voelen.

PASDAG PERFECT FIT HARNAS

Hondentuigen die op maat van je hond worden aangemeten zodat deze geen belemmering geven in zijn beweging, maar ook kwetsuren en blessures vermden worden. Ideaal ook voor honden die trekken, wij leren je hoe.

WORKSHOP BODY & BALANS

Tijdens deze workshop kom je te weten waarom Body & balans zo belangrijk is voor je pup, maar ook voor volwassen honden en revaliderende honden. Je maakt alvast kennis met enkele materialen die gebruikt worden tijdens de lessen

WORKSHOP RALLY-OBEDIENCE

Ideaal ter kennismaking met deze hondensport, een mooie afwisseling en een leuk alternatief voor diegenen die van de traditionele gehoorzaamheid komen

WORKSHOP HERSENWERK

Hersenwerk is een activiteit waarbij door inspanning, ontspanning komt. Het is een samenwerking tussen hond en eigenaar waarbij gezocht wordt naar de beloning.

REIS ROND DE WERELD

Vanaf het voorjaar organiseren we regelmatig een reis rond de wereld. Een leuk parcour voor hond en eigenaar waar verschillende oefeningen inzitten.