U wilt een pup bij ons kopen?

Omdat wij hobbyfokker zijn en wij elke pup in ons hart dragen, vinden wij het belangrijk om te weten waar de pup terecht komt & volgen we deze ook graag op. Zo kunnen we zien hoe ze uitgroeien. Daarnaast staan wij ook altijd klaar om raad te geven.

Eerste kennismaking

Het liefst maken wij vooraf al een keer kennis met u, als koper. Enerzijds zodat u kunt kennismaken met ons en kunt zien waar u een pup koopt, maar ook langs onze weg om kennis te maken met jullie en na te gaan of het ras bij jullie past.

Natuurlijk kan het zijn dat er nog pups te koop zijn, maar dan nog vragen wij om eerst ff naar huis te gaan, alles te laten bezinken en dan een dag later ofzo de definitieve beslissing te nemen.  De aanbetaling kan dan via overschrijving worden uitgevoerd en dan is uw pup voor u gereserveerd.

De keuze van uw pup...

Wij verkopen GEEN pups wanneer u enkel de foto hebt gezien.  Wij verwachten dat u de moeite neemt om tot bij ons te komen en de pup van uw keuze in real-life te zien.  (dus, zonder kennismaking wordt er GEEN pup voor iemand opzij gehouden)

Naast uiterlijke kenmerken is het ook belangrijk dat het karakter van de pup bij u en uw gezin past.  Wij zullen dan ook altijd raad geven hierin.

Reservatie van uw pup

Een pup is pas gereserveerd wanneer:

Zolang er niets is betaald of ondertekend, is de pup niet aan u toegewezen en hebben wij het recht om verder te zoeken naar het gouden mandje voor deze pup.

De overdracht van de pup

Na aanbetaling is het wachten op “the big day”…  De dag waarop u uw nieuwe gezinslid mee naar huis mag nemen.  Op de afgesproken dag kan u uw pup komen halen.  Het resterende bedrag vragen wij om ter plaatse te betalen, zonder de volledige betaling zal uw pup ook niet mee naar huis kunnen vertrekken.

Het puppypakket, garantiecertificaat, infobrochure ivm zindelijkheid, beweging & voeding,… ligt dan ook voor u klaar.

Het stamboom kan u enkele weken laer komen afhalen (deze wordt NOOIT verzonden).  Wij trachten alle pups dan nog een keer samen te brengen.  Dit is leuk voor ons, de pups en u, als eigenaar

Wat erna?

Wij zouden het heel leuk vinden om regelmatig een foto of filmpje te ontvangen.  Dit kan op de geheime Facebook-groep, maar kan ook altijd privé naar mijn nummer, messenger of email 😉

Wij hopen op een super-goed contact nu en in de toekomst!