Karakter

Niets is belangrijker, naast gezondheid, dan het karakter van een hond.  Nogal snel denken mensen dat onze honden vechthonden zijn of agressief en gevaarlijk… totdat ze komen kennismaken met het ras!

Het is trouwens wetenschappelijk bewezen dat een eigenschap slecht over enkele generaties eruit kan gefokt worden.  Als je dan weet dat er sinds 1860 gefokt wordt naar gezonde gezinshonden dan kunnen we stellen dat de Old English bulldog niet meer is wat het ooit was qua karakter, maar nu een echte, trouwe gezinshond is.

Al onze honden zijn echte allemans-vrienden! ze houden van aandacht en hebben zoveel liefde te geven.  Eigenlijk zijn het loebassen, echte knuffelaars en daarop selecteren we ook weer onze honden!

Wij kunnen zeggen dat onze honden gewoon samenleven.   Geen benches, samen eten, samen snoepen, samen spelen… kortom geen agressie en zo hoort het ook.

Pas op, het zijn geen luilakken, maar sportieve actieve honden, maar oh zo lief en aanhankelijk!!!

Hoe kies je de juiste pup uit?

In elk nest zitten er verschillende karaktertjes en de pups zijn 1 voor 1 schattig en lief, dus hoe maak je nu de juiste keuze???

De pups leven zo’n 3 à 4 weken bij ons in huis alvorens jullie ze kunnen komen bezichtigen en een keuze maken.  Wij leren de verschillende karaktertjes al kennen en kunnen zullen u daarin begeleiden, want karakter moet voor kleur of geslacht staan.  De hond moet passen in jullie gezin en dit aanvullen.

Laat ons vooraf weten wat voor een hond je zoekt en maak in het nest een keuze uit de eventuele pups die je aantrekken.  Wij zulle jullie helpen bij het maken van de keuze in functie van het karakter.  We zullen vertellen hoe ze zijn en van daaruit kan u makkelijk uw keuze maken.