Bungee

is eerste dochter van Mozzie, 7 juni 2018 geboren. In 2022 hebben we een dochter van haar gehouden en in2023 zal ze een laatste nestje doen waarna ze gestereliseerd wordt.

Haar gezondheid

Bungee heeft dezelfde langgelijnde bouw als haar mama Mozzie, maar is wat groffer qua hoofd en poten.

Bungee is volledig goedgekeurd voor de fok.  Perfecte rug- & halswervels, perfecte knieën, geen luxatie, B-heupen ( wat zéér goed is voor een bulldog) en een excellent zacht gehemelte!!!  Dit is uitzonderlijk voor een bulldog en hierdoor heeft ze dan ook niets van ademhalingsproblemen en geen gesnurk (hoe ze ook ligt zei de dierenarts)

Haar karakter

Bungee is superlief en enthousiast naar iedereen toe.  Wat ik wel heb gemerkt in de gehoorzaamheidstraining is dat ze wat onzeker kan worden en zich dan durft af te sluiten.  Daardoor zijn we met haar ook een andere vorm van training gaan doen nl. shapen en hoopers.  Hierbij leert ze om zelf beslissingen te nemen wat snel resulteerde in een happy en zelfzekere hond.

Haar DNA

Bungee is een mooie Blue Brindle en draagt en vererft blauw

HAAR PRESTATIES

Met Bungee  is een allround hond, Alles wat je met haar wilt doen daar zet ze zich ten volle voor in.  Hoopers is wel echt haar sport, maar ook trucjes leren, body & balans en rally-obidience vind ze fantastisch

GEHOORZAAMHEID

Bungee heeft op 12 maanden haar brevet behaald, nu trainen we verder hoopers, body & balans en rally-obedience

HOOPERS

Dit is echt spel en plezier voor haar.  Zoveel meer plezier dat ze heeft dan bij de gehoorzaamheidstrainingen.  Voldoende drive en ze wilt het zo graag goed doen!  Bij hoopers dien je vanop afstand je hond door een parkour te leiden.

SHAPEN

Voor Bungee echt geweldig!!!  De manier om een onzekere hond te helpen.  Hier leren ze dat het ok is om zelf beslissingen te nemen.

Bungee als mama…

Bungee heeft 3 nesten gehad en in totaal 29 pups op de wereld gezet, waarvan Uzi er 1 van is.  Ze is een super mama en heel speels met haar pups.  

Ze geeft geweldige pups en hersteld zeer snel, vandaar dat we beslist hebben om nog een laatste nest met haar te doen in 2024