Voeding opbouwen

Als voedinsgsadviseur weten we het belang van kwalitatieve voeding voor een opgroeiende pup.  Wij staan achter het geven van vers vlees, maar weten dat dit niet voor iedereen haalbaar is.

Wat krijgen de pups bij ons?

Onze pups worden opstart met melk en vlees pap.  De melk wordt stilaan verminderd zodat ze uiteindelijk alleen vlees eten, daarna maken we de overstap naar brokken.

WAAROM BROKKEN?

Omdat wij maar al te goed beseffen dat brokken gewoon gemakkelijk is en het niet altijd voor iedereen haalbaar is om vers vlees te geven.  Zelf zijn we voorstander om minstens een jaar vers vlees te geven, maar we hebben ook een brok gezocht die een hoog percentage proteïne heeft en een laag koolhydraatgehalte.  Deze brokken zijn qua samenstelling 1 van de beste brokken die we tot op heden gevonden hebben. (Orijen puppy large breed en later orijen original)

Wij verwachten dan ook van onze eigenaren om ons voedingsadvies op te volgen en bij eventuele problemen contact op te nemen zodat we jullie hierin verder kunnen begeleiden.

Het aantal voedingen wordt aangepast aan de leeftijd als volgt:

Wij zorgen ervoor dat wanneer uw pup mee naar huis gaat, ze op 3 voedingen per dag staan.

De schema’s hieronder zijn richtlijnen, je moet je hond leren lezen qua gewicht.  De bedoeling is dat je een duidelijke taille ziet en de ribben lichtjes voelt wanneer je ze aait.  Achterste rib zie je, maar de rest van de ribben niet.

orijen

ORIJEN Puppy Large Breed

is speciaal gemaakt voor jouw pup van een groot ras. Het wordt bereidt met natuurlijke dierlijke eiwitten van scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren. De ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en verwerkt in voedende WholePrey™ verhoudingen. De voeding is beperkt in koolhydraten en glycemische waarde de ontwikkeling van alle pups bevorderd, inclusief die van jou.