Boomer

Boomer is halfzus van Mozzie. Als pup was ze heel erg zelfstandig en had niemand nodig, maar beetje-bij-beetje groeiden we steeds meer naar elkaar toe. Boomer heeft zomer 2021 haar 3de en laatste nest gehad en is ondertussen gecastreerd (ook bij een teef is dit castratie).
Ze geniet nu volop van haar leventje en trainen we haar verder. Natuurlijk heeft zij nog een belangrijke rol bij de pups en zal ze dus ook mee opvoeden vanaf de pups oud genoeg zijn om buiten te spelen

Haar gezondheid

Boomer is mooi breed gebouwd en een krachtige hond.   Heeft geen enkel probleem met het warme weer. Boomer is volledig goedgekeurd voor de fok!  Perfecte knieën, geen luxatie, B-heupen ( wat zéér goed is voor een bulldog)

Haar karakter

Boomer zoekt steeds meer de aandacht op, ze geniet van een knuffel maar daarentegen is ze ook erg zelfstandig.  Het is een echte plantrekker, maar kom je op het plein van de hondenschool dan is ze er ook voor haar baasje!
Ze geeft je alle aandacht en doet wat je van haar verwacht, ze wilt echt alles doen om haar baasje te plezieren, kortom een hond die er gewoon echt is voor haar baas!

Haar DNA

Boomer geeft fawn/sable…

HONDENSHOWS

Enkele keren per jaar brengen we Boomer uit op een hondenshow voor old english bulldogs.  Zij beland ook elke keer in de top-3.  Ze heeft iets speciaals dat mensen ook erg aantrekt.

HONDENSCHOOL

Als pup zijn we gestart met de hondenschool en volgen we het gehoorzaamheidsprogramma.  Op 12 weken zijn we gestart in de puppyklas en op 7,5mnd zat ze in de hoogste klasse voor haar leeftijd.  Op 9mnd hebben we de sociale test afgelegd, wat dus ook géén enkel probleem gaf en op 19 januari behaalde ze een mooie 97% op haar brevet.  Kortom een hond dat graag werkt voor haar baas en niet onder de indruk is van haar omgeving… “Toppertje”

HOOPERS

Hoe enthousiast ze is in de gehoorzaamheid, zo enthousiast is ze ook op de hoopers!  Wat een plezier heeft ze erin…