Body & Balans

Bij deze trainingen leren we de hond/pup bewuster met zijn lichaam om te gaan en deze zo beter te gebruiken.  In onze puppylessen introduceren we deze oefeningen om zo een pup te helpen in het correct te gebruiken van zijn lichaam en tevens een betere spieropbouw te doen en het geeft ook meer zelfvertrouwen. Het zijn oefeningen voor je hond waardoor hij bewuster wordt van zijn lichaam waardoor blessures voorkomen kunnen worden doordat hij zijn lichaam correct gebruikt.  

Maar dit is niet alles.

Body & balans is een ondersteunde behandelvorm tijdens een revalidatieperiode na een orthopedische ingreep.  Denk daarbij aan heupen, ellebogen, rug, … Het zal je hond enerzijds helpen om de spieren weer op te bouwen, maar tevens ook zijn lichaam opnieuw correct te leren gebruiken.

Wil je eerst eens kennismaken met Body & Balans?  Dat kan!  Wij organiseren regelmatig een workshop.  Na deze workshop start er steeds een lessenreeks zodat je ook meteen kunt starten.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wat breng je mee

BODY & BALANS

Tijdens deze lessen laten we de honden kennismaken met de verschillende materialen die we gebruiken tijdens de lessen

Deze lessen zijn erop gericht om de hond te leren bewuster om te gaan met hun lichaam (denk maar aan de “slungelfase” bij pups) maar zorgen tevens voor een goede spieropbouw en spierbehoud. Daarnaast helpt het een onzekere hond meer zelfvertrouwen te krijgen, versterkt het de band met zijn baasje & verhoogt het zijn concentratievermogen.

PRIJS:

  • priveles €175 voor 5 lessen

  • groepsles € 175 voor 10 lessen (volzet, bij 3 nieuwe deelnemers wordt er een nieuwe groepsles ingepland)