Baileys

Dochter van Mozzie, geboren 2020 – door een afwijking hebben we haar moeten laten castreren en zal zij dus geen nestjes doen.  Zij leeft nu bij een geweldig gezin.

Haar gezondheid

Baileys heeft net als haar mama en zus een mooi langgelijnde bouw,  ze is nog volop in ontwikkeling maar zal wederom een mooie atletische bull zijn.

Ze is via DNA getest op erfelijke ziektes en volledig vrij en ook via RX getest op heupen, ellebogen, rug,… en goedgekeurd.

Haar karakter

Baileys is net als haar grote zus Bungee een echte spring in het veld.  Ze is vanaf dag 1 positief getraind wat resulteert in een hond die dingen wilt ondernemen en altijd klaar staat voor haar baas.  Naar zowel mens als andere honden is ze super lief en net als haar mama een echte knuffelkont.

Super atletisch gebouwd en helemaal gek op water.  Wanneer ze kan zwemmen is ze niet meer te houden en gaat ze lekker toertjes zwemmen.

HAAR TRAINING…

Met Baileys ben ik gestart met enkele privelessen en dan voornamelijk richting hoopers.   De training die ze nodig heeft voor het dagdagelijkse leven die heb ik zelf gedaan.

Momenteel train ik haar ook verder  in Hoopers, Body & balans,… kortom een brede waaier met veel afwisseling.

GEK OP WATER…

Dat bullen niet kunnen zwemmen hangt helemaal af van hun bouw en zelfvertrouwen.  Al onze honden zijn gek van water en kunnen goed zwemmen, maar Baileys is de grootste waterrat.  Zij springt van ver in het water en zwemt gewoon om te zwemmen.  Geen extra motivatie nodig, gewoon gaan zegt ze…