Onze puppies zijn geboren!!!!

Op 1 april 2024 hebben we ipv paaseitjes te rapen, 10 prachtige pups mogen verwelkomen!  Dit uit een combinatie die reeds hun kwaliteit bewezen hebben nl onz MDMbulls Bungee & Bullplanet’s Mr Rolex.

Ons vorige nest old english bulldogs dateert van 2022 en daar deden we dezelfde combinatie.  We weten dus zeker dat uit deze combi super puppies uit voortkomen.  Een leuk weetje is dat papa heel exclusief wordt ingezet als dekreu.  De eigenaren zelf zetten hem in maar verder in de Benelux ga je niet snel pups van he vinden omdat zij hem exclusief willen houden en niet voor massa-productie willen gaan.

Wij zijn dan ook super blij dat onze lijn en honden dus voldoen aan de eisen die ze stellen zoals mooie lange rug, goede neus met open neusgaten, volleidg getest op erfelijke aandoening maar ook dat wij als fokker op dezelfde golflengte zitten.

Duswanneer je het beste van beide werelden combineert dan krijg je ook geweldige pups en dat hebben we in 2022 mogen ervaren maar dus ook nu weer.

Dit is het laatste nest voor Bungee, dus als je graag nog een pup wenst uit deze combi dan is het nu het moment!