Onze Bungee heeft dit jaar haar 3de en laatse nest gehad en wat voor nest!  12 super knappe pups, een mooie combi van mama & papa.

Ondanks dat we werken met een puppylijst hebben we momenteel nog enkele pups beschikbaar.  Welke?  Dat weten we pas na het weekend van 16 & 17 juli, want dan mag iedereen van de puppylijst hun nieuwe gezinslid komen uitkiezen. Spannend!

De pups komen uit volledige, via rx, geteste ouders en onze Bungee is ook extra via DNA getest op erfelijke ziektes en volledige vrij ervan.  Dus qua gezondheid hebben we er alles aangedaan om zoveel mogelijk uit te sluiten.

Natuurlijk draait het niet alleen om deze testresultaten, ook de bouw van de honden is belangrijk.  Beide ouders zijn dan ook TOP-gebouwd!  Mooie lange ruggen, super goede hoekingen, correcte staarten & super goede neuzen qua lengte maar ook zéér open neusgaten.

Kunnen we je 100% garantie geven?

Nee dat kan geen enkele fokker, want de natuur hebben we niet in handen, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat we niet meer kunnen doen dan wat we hebben gedaan.

Maak kennis met onze Old English bulldog pups